Citrix Future Of Work Tour

Torstai, 29.8 kello 13.00-18.00 Scandic Simonkenttä, Helsinki


Tervetuloa iltapäiväksi mukaan kuulemaan miten Citrix mahdollistaa organisaatiollesi paremman tavan työskennellä.

Esitysten jälkeen on mainio tilaisuus nauttia lasillinen kollegoittesi ja Citrixin tiimin kanssa. 

Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi.

Tervetuloa, nähdään 29.8.

 

Aikataulu: 

13.00-13.30

Ilmoittautuminen

13.30-16.30

Esitykset

Työskentele fiksummin ja lisää yrityksen kannattavuutta
Tilaisuuden avaa Suomen maajohtaja Okan Evinc kertomalla Citrixin visiosta ja miten se mahdollistaa sinulle asiakkaana joustavat ja kilpailukykyiset työskentelymenetelmät. Jonka jälkeen Director Pre-Sales Nordics, Peter Söderholm jatkaa kertomalla käyttäjäkokemuksesta joka pohjaa älykkäisiin tietovirtoihin ja tiedon ja palveluiden keskittämiseen yhteen ja samaan paikkaan. Huomaat, miten työntekijät voivat työskennellä älykkäämmin henkilökohtaisen ja automatisoidun digitaalisen työtilan avulla. Näytämme yksinkertaisesti, miten sinä ja organisaatiosi voitte hyödyntää tietotekniikkaa yrityksen menestyksen ja tulosten edistämiseksi.

Citrix ja Microsoft – parhaimmillaan yhdessä
Tarkastelemme yhdessä Microsoftin kanssa lähemmin yhteistyömme tehokkuutta datakeskuksesta työpöydälle. Sekä sitä, miten yhteistyömme parantaa käyttäjäkokemusta johtaen siten tuottavampiin organisaatioihin. Kerromme myös uudesta roolistamme Microsoft Cloud Solution Provider -tuottajana ja mitä se tarkoittaa, sekä miten Citrix laajentaa Microsoft Azure-, Office365- ja Windows Virtual Desktop -toimintojen toimivuutta. Tarkastelemme myös esimerkkejä yhteisistä asiakkaistamme, heidän haasteistaan ja ennen kaikkea ratkaisuistamme haasteisiin.

Miten varmistetaan hyvä sovellusjakelu Hybrid Multi-Cloud -ympäristössä?
Päivä päättyy Networking liiketoimintamme myyntivastaavan, Timo Vilénin kanssa. Timo kertoo miten tärkeää on varmistaa moitteeton digitaalisten työtilojen ja työkalujen jakelu. Yhä useammat nykyään käytetyt sovellukset tulevat eri pilvi- ja SaaS-palveluista. Samaan aikaan useimmilla on yhä osa sovelluksista omissa konesaleissaan, usein vielä pitkäänkin. Käymme läpi ja kerromme mitä tarvitaan turvalliseen sovellustoimitukseen ja siten täydelliseen käyttäjäkokemukseen.

16.30-18.00

Tarjoilua & hyvää seuraa


Puhujat:

Okan Evinc
Suomen maajohtaja

Peter Söderholm
Director Pre-Sales
Nordics

Antti Alila
Cloud & Enterprise Lead
Microsoft​
TapahtumapaikkaScandic Simonkenttä

Simonkatu 9
00100 Helsinki


Napsauttamalla tätä saat ohjeita.