Citrix Future Of Work Tour

Onsdag 28 Augusti, 13.00-18.00 på Scandic Rubinen, Göteborg

Välkommen till en eftermiddag som handlar om hur Citrix gör det möjligt för din organisation att implementera bättre sätt att arbeta och hur användaren alltid är i centrum i våra lösningar.

Dagen avslutas med mingel och chansen att nätverka med branschkollegor och teamet på Citrix.

Registrera dig idag så ses vi!


 

Agenda (detaljer kommer):

13.00-13.30

Registrering

13.30-16.30

Presentationer

Jobba smartare och öka företagets produktivitet
Vår Sverigechef Mats Ericson öppnar dagen med att prata om Citrix vision och hur den möjliggör flexibla och konkurrenskraftiga arbetssätt för dig som kund. Vår Director Pre-Sales Nordics, Peter Söderholm, guidar oss genom användarupplevelsen, baserad på intelligenta flöden, information och tjänster som är samlade på ett ställe. Sessionen kommer lämna dig med tips på hur dina anställda kan jobba smartare, genom en personligt anpassad och automatiserad digital arbetsyta. Vi visar helt enkelt hur du och din organisation kan använda IT för bidra till företagets framgång och resultat.

 

Citrix och Microsoft – bättre tillsammans
Tillsammans med Microsoft tar vi en närmare titt på kraften i vårt samarbete, från datacenter till desktop och hur det bidrar med intelligens och användarupplevelse som ger mer produktiva organisationer. Du får en uppdatering kring vår nya roll som Microsoft Cloud Solution Provider och vad det innebär, samt hur Citrix utökar funktionaliteten i Microsoft Azure, Office365 och Windows Virtual Desktop. Vi tittar även på exempel på en gemensam kund, deras utmaningar och lösning.

 
Hur säkerställer man en bra applikationsleverans i en Hybrid Multi Cloud miljö?

Vi avslutar dagen med att Snorre Hansen, Manager System Engineering - Networking Nordics, pratar om vikten av att säkra en bra leverans av företagets digitala arbetsytor och verktyg. Fler och fler av  de applikationer som används idag kommer från olika cloud- och  SaaS-tjänster. Samtidigt kommer de flesta ha kvar delar on-prem för en lång tid framöver. Vad behövs då för att möjliggöra en säker applikationsleverans och därmed en bra användarupplevelse och produktiva användare? Detta tittar vi närmare på under denna session.  

16.30-18.00

Mingel och drinkar

Talare

Mats Ericson
Sverigechef

Peter Söderholm
Director Pre-Sales
Nordics

Snorre Hansen
Manager
System Engineering - Networking
Nordics
PlatsScandic Rubinen

Kungsportsavenyen 24
400 14 GöteborgKlicka här för vägbeskrivning.